Mad og Sundhed

Take Away – Hvad skal du have at spise i dag?

Nemt og lækkert

Hvis du ikke lige kan finde på noget at spise, eller hvis tiden er knap, eller hvis du bare har lyst til at prøve noget nyt, hjælper EatOnline dig med at finde noget at spise.

Eat Online er en hjemmeside, der samler de forskellige take away tilbud i nærheden af dig, så du let kan overskue hvilke muligheder, du har. Du kan vælge lige det køkken, du har lyst til i dag, så uanset om du vil have pizza, mexicansk eller noget helt tredje, kan du finde din mad hos www.eatonline.dk. Deres udvalg af restauranter er stort, og det bliver stadig større, for at kunne tilbyde dig den bedste take away.

Det store udvalg af køkkener giver dig mulighed for at bestille take away mad til alle måltider. EatOnline tilbyder nemlig brunch til udbringning, og du har også mulighed for at bestille bagels og sandwiches til frokost. Du skal bare vælge hvilken restaurant, du vil spise fra, og så er der mad. Så bliver det ikke nemmere med takeaway.

spis online

Med udbringning af mad behøver du kun at åbne døren

Hvis du giver os din placering, giver vi dig en liste over alle de restauranter, der ligger i dit område. Du behøver ikke engang selv at hente din mad, for du har mulighed for at vælge udbringning fra langt de fleste restauranter. Det åbner op for helt nye muligheder, da du ikke længere er bundet af at spise fra de steder, der ligger tæt nok på til, at maden ikke bliver kold på gåturen hjem. Mange af vores restauranter tilbyder gratis udbringning til bestemte postnumre, så du behøver hverken at bevæge dig uden for dit hjem eller at betale ekstra for at få din mad. Du skal bare åbne døren, når den kommer.

Med EatOnlines app er det let at få lækker take away

Bestil mad, uanset hvor du befinder dig, med vores app. Du kan hente appen i App Store og på Play Store. Appen giver dig mulighed for at angive din placering, og giver dig en oversigt over hvilke restauranter, du kan bestille fra netop dér hvor du er. Den er helt gratis at hente og bruge.

Bestil nemt bord hos din yndlingsrestaurant

Hvis du har lyst til at komme lidt ud hjemmefra, har du på EatOnline mulighed for at bestille bord hos en række af deres restauranter, uden at det koster ekstra.

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!