Industri og Erhverv

Prøv mad der kommer fra andre lande af

Er man ikke typisk personen, som kaster sig ud i nye retter, er der stor chance for at man misser ud på en masse lækker mad. Der er ingen grund til at være kræsen, hvis man rent faktisk kan udvide sin horisont i stedet for. Man kan altid give nyt mad et forsøg, og prøve at smage efter om det er noget man kan lide eller ej. Så kan man altid takke pænt nej næste gang man bliver tilbudt, men det er direkte uhøfligt ikke at prøve og bare ikke særligt spændende.

Man vil jo gerne være en kultiveret person, hvis det er man får muligheden for at udvide sin horisont. Mad kan gøre lidt netop det, og det kan opbygge en generel interesse for landet, hvor maden kommer fra, og generelt bare en nysgerrighed som ikke var der før. Så sørg for altid at prøve mad mindst en gang, før man giver op på det. Noget mad vokser måske på en, jo mere man prøver det, og det er jo op til en selv hvor meget man vil gøre for det.

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!